Botoşani: Se fură până şi pavelele

Botoşani: Se fură până şi pavelele

Pavelele erau folosite la reabilitarea parcului din zona Bibliotecii

Doi botoşăneni nu au rezistat tentaţiei de a se servi din bunurile publice folosite de municipalitate pentru reabilitarea  străzilor. Cei doi au fost surprinşi sustrăgând pavele.  

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri seară, doi botoşăneni au fost depistaţi de o patrulă a Poliţiei Comunitare în timp ce sustrăgeau pavele de pe domeniul public din părculeţul situat pe  str. 1 Decembrie, în spatele Bibiliotecii Judeţene. Pavelele erau depozitate în maşina marca Dacia Break a unuia dintre aceştia.

„Este regretabil comportamentul unora din botoşăneni, care profită de acţiunile municipalităţii de reabilitare a oraşului, încercând să folosească bunuri publice în interes propriu. Intenţia celor doi de a înşela vigilenţa agenţilor a fost sortită însă eşecului",  a declarat directorul executiv al Poliţiei Comunitare Botoşani, Ioan Onuţu.

Bărbaţii, care au sustras un număr de 57 de pavele până la apariţia agenţilor comunitari au fost legitimaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani şi predaţi pe bază de proces verbal pentru continuarea cercetărilor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările