Preocupări de adolescent: la 15 ani a prădat două locuinţe şi două garaje împreună cu alţi 6 tineri

Preocupări de adolescent: la 15 ani a prădat două locuinţe şi două garaje împreună cu alţi 6 tineri

Împreună cu alţi 6 tineri şi un bărbat din Mangalia, minorul ar fi dat mai multe spargeri FOTO: Shutterstock

În loc să se bucure de vacanţă alături de alţi adolescenţi de vârsta lui, un băiat de 15 ani din Viişoara a ales să îşi petreacă vara dând spargeri alături de alţi 6 tineri. Aceştia au spart două locuinţe şi două garaje din Bistriţa, de unde au furat mai multe bunuri, bani şi chiar bijuterii în valoare totală de 126.600 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii l-au identificat pe un tânăr de 15 ani care a participat la mai multe spargeri efectuate în perioada iunie-16 iulie.

Minorul, împreună cu alţi şase tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani din Şieu Măgheruş, Teaca şi Bistriţa ajutaţi de un bărbat de 39 de ani din Mangalia, ar fi sustras din două locuinţe şi două garaje şi un beci din Bistriţa bunuri, bani şi bijuterii în valoare totală de 126.600 de lei.

„Faţă de patru dintre aceştia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă”, precizează reprezentanţii poliţiei bistriţene.Vă mai recomandăm:

FOTO/VIDEO Iţele încurcate ale unei afaceri penale cu obiecte de patrimoniu naţional, care are în centru un vas din aur din Epoca Bronzului

I-a promis marea cu sarea şi l-a lăsat cu ochii în soare. O bistriţeancă de 25 de ani l-a lăsat pe un neamţ fără 15.000 de euro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările