O tânără de 24 de ani şi-a dat foc din gelozie chiar în faţa iubitului său. În ce stare se află acum femeia automutilată

O tânără de 24 de ani şi-a dat foc din gelozie chiar în faţa iubitului său. În ce stare se află acum femeia automutilată

O femei de 24 de ani din Bistriţa-Bârgăului (judeţul Bistriţa Năsăud) şi-a dat singură foc, în noaptea de luni spre marţi, după o criză de gelozie.

Incidentul a avut loc în jurul orei 02.00, într-un apartament, iar tânăra a fost găsită de către echipajul medical conştientă, cu arsuri de gradul III pe aproximativ 45% din suprafaţa corporală. În sprijin a fost trimis şi un echipaj cu medic .Bistriţeanul notează că totul s-ar fi întâmplat sub ochii partenerului de viaţă, care nu ar fi ştiut cum să reacţioneze şi ar fi aruncat-o afară în încercarea de a stinge flăcările.
 
„Femeia de 24 de ani a ajuns la UPU astă-noapte, în jurul orei 02:30, cu arsuri de gradul III pe 45% din suprafaţa corpului (cap, faţă, gât, membre superioare torace anterior, flancuri, abdomen), arsuri de căi aeriene, conştientă, însă cu dureri mari. A fost tratată în Unitatea de Primiri Urgenţe, şi în această dimineaţă va fi transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat pentru pentru sursa citată, Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: