Imagini dezolante cu râul Someş în prag de Crăciun: locuitorii din zonă şi-au tăiat porcii şi au aruncat leşurile în apă

Imagini dezolante cu râul Someş în prag de Crăciun: locuitorii din zonă şi-au tăiat porcii şi au aruncat leşurile în apă

Locuitorii din zonă au aruncat leşurile animalelor sacrificate în râu FOTO: Radio Someş

După ample campanii de ecologizare, după ce au curs amenzi peste amenzi, proasta creştere atacă din nou râul Someş. În prag de Crăciun, pe Valea Someşului, râul care dă numele acestei zone este ticsit cu gunoaie şi chiar cu leşuri de animale, rezultate în urma sacrificării porcilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

O zonă montană care ar trebui să îţi încânte privirea s-a transformat, în prag de Crăciun, într-o ghenă imensă de gunoi. Este vorba despre comuna Rodna, traversată de râul Someş, care se pare că este folosit de către localnici pe post de coş de gunoi.  
 
Mai multe imagini făcute publice de Radio Someş surprind oameni care aruncă cu nesimţire gunoiul menajer pe malurile râului, care este deja ticsit cu gunoaie. 
 
Îngrijorător este faptul că imaginile surprind şi resturi de animale, rezultate cel mai probabil în urma sacrificării porcilor în prag de Crăciun. Comuna Rodna şi Valea Someşului în general este una dintre cele mai problematice zone din judeţ când vine vorba despre depozitele ilegale de gunoaie. 
 
Deşi zonele au fost ecologizate în această vară, fie de voluntari fie de administraţiile locale, la rugăminţile Gărzii de Mediu, se pare că gunoiul a reapărut într-un timp record. 
 

 
Malurile râului Someş sunt ticsite cu gunoaie de toate felurile (Foto: Radio Someş)

Vă mai recomandăm:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările