Cruzime de 1 Decembrie: şi-a bătut şi înjunghiat prietenul şi l-a lăsat într-o baltă de sânge la -10 grade

Cruzime de 1 Decembrie: şi-a bătut şi înjunghiat prietenul şi l-a lăsat într-o baltă de sânge la -10 grade

Bărbatul a ajuns cu ultimele puteri în gospodăria unui localnic şi i-a cerut ajutorul FOTO: Arhivă/Adevărul

Un bărbat de 30 de ani a fost găsit duminică dimineaţa agonizând, de un localnic din satul Şieu Sfântu. Acesta fusese bătut, înjunghiat şi părăsit la o stână, în plin ger. Bărbatului bătut i s-ar fi furat şi portofelul şi telefonul mobil. Cei doi se cunoşteau şi veniseră împreună în satul Şieu Sfântu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică dimineaţa, în jurul orei 08:00, un bărbat de 30 de ani a fost văzut de un localnic din satul Şieu Sfântu, comuna Şintereag, agonizând în faţa casei sale. Acesta a sunat la 112, iar bărbatul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Viaţa acestuia nu îi este pusă în pericol.
 
Bărbatul a fost găsit de echipajul de prim ajutor SMURD cu multiple traumatisme provocate de lovituri, dar şi o plagă înjunghiată la nivelul piciorului. Acesta fusese agresat la o stână din afara satului şi cu ultimele puteri, în ciuda celor -10 grade arătate de termometru, a reuşit să ajungă în sat, unde a cerut ajutor. 
 
Victima are 30 de ani şi este din satul Şendroaia, comuna Târlişua, situată la zeci de kilometri de locul unde s-a produs incidentul. De 1 Decembrie, acesta, împreună cu un alt bărbat de 30 de ani din comuna Feldru, au venit la stâna din Şieu Sfântu, unde, în cursul nopţii au început să se certe.
 
Bărbatul din Feldru şi-a ieşit din minţi şi a început să îl lovească pe tânăr, înjunghiindu-l în zona piciorului. De asemenea, acesta i-ar fi furat şi portofelul şi un telefon mobil şi l-a părăsit într-o baltă de sânge la stâna respectivă.
 
 „Poliţia a fost sesizată de către o persoană din Şieu Sfântu despre faptul că în faţa locuinţei sale se află un bărbat care ar fi fost agresat fizic. Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul are 30 de ani şi este din Şendroaia. Acesta a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că noaptea trecută, bărbatul de 30 de ani din Şendroaia se afla la o stână de pe raza localităţii Şieu Sfântu, împreună cu un alt bărbat de 30 de ani din Feldru. Pe fondul unor neînţelegeri, între cei doi a izbucnit un conflict, în urma căruia bărbatul din Şendroaia ar fi fost agresat fizic, fiind tăiat cu un cuţit în zona unui picior şi i s-ar fi sustras mai multe bunuri. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea găsirii autorului şi a stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările