Pastorul bistriţean ucis cu sânge rece alături de fiul său îi cunoştea pe criminali. Aceştia apar alături de el pe imaginile unei camere de supraveghere

Pastorul bistriţean ucis cu sânge rece alături de fiul său îi cunoştea pe criminali. Aceştia apar alături de el pe imaginile unei camere de supraveghere

FOTO: Facebook.

Deşi anchetatorii care se ocupă de cazul pastorului bistriţean ucis cu sânge rece alături de copilul său de doar 9 ani sunt destul de secretoşi, noi indicii ies la iveală. Se pare că pastorul Adrian Blaga îşi cunoştea ucigaşii, dovada acestui lucru fiind şi imaginile cu el şi cu alţi doi bărbaţi, surprinse de o cameră de supraveghere din Satu Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii au făcut cunoscut ieri faptul că pastorul Adrian Blaga avea picioarele şi o mână ruptă când a decedat. De asemenea, aceştia, dar şi familia au respins ipoteza unei crime urmate de sinucidere, anchetatorii susţinând faptul cu unele răni pe care le avea pastorul nu putea să şi le provoace singur.

Oamenii legii sunt convinşi că Adrian Blaga îi cunoştea pe ucigaşii săi, dovadă stând mucurile de ţigară şi dozele de bere găsite în maşina acestuia, dar şi imaginile de pe o cameră de supraveghere, singura din Satu Mare care l-a surprins pe pastor, alături de alţi doi bărbaţi când achiziţionau ceva.

Anchetatorii şi-au mutat tabăra la Bistriţa, luând la întrebări toate persoanele care-l cunoşteau pe pastor. Se pare că vizaţi ar fi membrii familiei, dar şi persoanele care au vreo legătură cu Asociaţia Începuturi Noi pe care o administra pastorul sau cu biserica unde slujea.

Apropiaţii pastorului sunt tot mai convinşi că ar fi implicaţi în această odioasă crimă tineri pe care Adrian Blaga i-a crescut într-una dintre casele de tip familial ale asociaţiei. Asta pentru că au mai fost probleme şi în trecut cu aceştia. Un astfel de incident a avut loc de curând, când geamurile locuinţei pastorului au fost sparte de câţiva tineri pe care i-ar fi crescut chiar el.

Pastorul Adrian Blaga a fost omorât împreună cu fiul său la începutul săptămânii trecute, după care maşina în care se aflau a fost incendiată pe un câmp din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare. De atunci, oamenii legii încearcă să-i găsească pe cei care au comis acest brutal asasinat, având indicii că ar fi vorba de doi bărbaţi.

Încă nu se ştie exact ce căuta pastorul în Satu Mare, mai ales că unii susţin că acesta nu ar fi avut drum în acea zonă. Alţii în schimb susţin că acesta căuta o tabără pentru copiii din asociaţia pe care o administra sau un teren pe care dorea să construiască o casă de tip familial. Deocamdată niciuna dintre aceste variante nu a fost confirmată sau infirmată de anchetatori.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Cine era pastorul bistriţean ucis cu sange rece, împreună cu fiul său, pe un câmp din Satu Mare

VIDEO Pastorul ucis brutal în Satu Mare şi-a visat sfârşitul?

FOTO VIDEO Criminaliştii au filmat minut cu minut înmormântarea pastorului şi a fiului său. Soţia lui Adrian Blaga nu s-a putut ţine pe picioare în faţa sicrielor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările