VIDEO Tinerii care au fugit de Poliţie, loviţi cu sălbăticie de un jandarm. Cei doi erau întinşi cu faţa în jos pe asfalt

VIDEO Tinerii care au fugit de Poliţie, loviţi cu sălbăticie de un jandarm. Cei doi erau întinşi cu faţa în jos pe asfalt

Tinerii au fost loviţi cu sălbăticie. FOTO: Vasile Dale

Tinerii urmăriţi de poliţiştii băimăreni circa 60 de kilometri, deoarece au refuzat să oprească, forţând astfel agenţii să folosescă armele de foc, au fost loviţi cu sălbăticie de un jandarm. După ce imaginile şocante au apărut în presă, Jandarmeria a început o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imaginile publicate de Observator Tv se poate vedea cum un jandarm loveşte cu sălbăticie în cei doi tineri, care erau culcaţi la pământ, imobilizaţi. 
 
„Aventura” celor doi tineri a început într-o benzinărie din Baia Mare. Martorii spun că aflaţi sub influenţa substanţelor interzise, au alimentat fără să plătească şi au plecat. Poliţiştii, care fuseseră informaţi de mama şoferului că acesta a refuzat să-i returneze maşina împrumutată anterior, au organizat un blocaj rutier în zona localităţii Şomcuta Mare. Şoferul Ford-ului a refuzat să oprească şi a intrat în plin într-o maşină de Poliţie. Astfel, a reuşit să îşi continue deplasarea. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, dar şi în maşina celor doi. 
 
În timpul umăririi, şoferul a acroşat alte două maşini. 
 
 
 
Urmărirea a trecut în judeţul Sălaj, în localitatea Ileanda, unde poliţiştii au organizat un alt blocaj.  acolo unde i-au prins pe cei doi. Tinerii au coborât din maşină şi nu ao opus rezistenţă. S-au întins pe asfalt, dar chiar când erau încătuşaţi de poliţişti, un jandarm începe să îi lovească cu bocancul în cap.
 

Reacţia Jandarmeriei Maramureş

 
”Cazul a ajuns în atenţia conducerii unităţii noastre. S-a demarat procedura de verificare internă a celor sesizate. Momentan nu vă putem da mai multe detalii. Vă vom anunţa măsurile care vor fi luate. Subofiţerul dacă a greşit va suporta rigările legii” a declarat lt. Călin Pop, purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureş.

Citeşte şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările