VIDEO Imagini scandaloase. Cum prepară un comerciant aluatul pentru plăcinte la un târg de Crăciun

VIDEO Imagini scandaloase. Cum prepară un comerciant aluatul pentru plăcinte la un târg de Crăciun

Aluatul este amestecat cu bormaşina, într-o găleată. FOTO: Captură Video

Imagini şocante au fost surprinse la Târgul de Crăciun din Baia Mare. Un comerciant a fost filmat în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului s-au autosesizat şi fac verificări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul nu este însă unul singular. Tot în Baia Mare, la ediţiile precedente ale Sărbătorii Castanelor, un alt comerciant a fost surprins făcând acelaşi lucru. Acesta a fost amendat cu suma de 30.000 de lei după ce în spaţiul public au apărut imaginile când prepara aluatul pentru plăcinte cu bormaşina, pe jos.
 
 Lecţia se pare că nu a avut efect asupra celorlalţi comercianţi, astfel că zilele trecute un alt agent economic a fost surprins făcând acelaşi lucru.
 
Comerciantul surprins în timp ce amesteca aluatul cu bormaşina. Sursă Video: ActualMM.ro
 
Deşi ar trebui să preparare aluatul respectând anumite norme de igienă şi cu ustensile specifice, comerciantul care este participant la Târgul de Crăciun din Baia Mare probabil s-a gândit doar la beneficiul financiar. Astfel că, fără să fie interesat de sănătatea clienţilor, acesta prepară aluatul direct cu bormaşina, într-o găleată, direct pe podeaua căsuţei care a închiriat-o pentru desfăşurarea activităţii economice.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: