Opt percheziţii efectuate în judeţul Maramureş într-un dosar de contrabandă

Opt percheziţii efectuate în judeţul Maramureş într-un dosar de contrabandă

Arhiva

Opt percheziţii au loc miercuri în judeţul Maramureş într-un dosar de contrabandă, trei persoane urmând să fie duse la audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş efectuează 8 percheziţii domiciliare, pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de contrabandă. 3 mandate de aducere vor fi puse în aplicare”, anunţă Poliţia.
 
Percheziţiile se desfăşoară în 4 localităţi, din judeţul Maramureş, la locuinţele a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani.
 
Acestea sunt bănuite de comiterea infracţiunii de ”transport, depozitare şi comercializarea bunurilor (introduse ilegal în România din Ucraina) care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, precizează poliţiştii.. 
 
La activităţi participă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş şi poliţişti din cadrul Grupei Canine - Serviciul de Ordine Publică Maramureş.
 

Vă recomandăm şi: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările