O mamă acuză că băiatul ei a fost pipăit în autobuz de către un bătrân: „Vă ademeneşte cu bomboane să vă poată pipăi şi prinde de p***“

O mamă acuză că băiatul ei a fost pipăit în autobuz de către un bătrân: „Vă ademeneşte cu bomboane să vă poată pipăi şi prinde de p***“

Bărbatul suprins în autobuz. FOTO: Facebook

Alertă în Baia Mare după ce o mămică a acuzat public un bătrân că pipăie copiii în zonele intime. Femeia a postat pe reţelele de socializare că fiul ei a fost atins de către bărbat în autobuz, iar din comentariile internauţilor a reieşit că individul nu ar fi la prima faptă de acest gen. Poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări pentru identificarea bătrânului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copii, feriţi-vă de acest nemernic de om, vă ademeneşte cu bomboane să vă poată pipăi şi prinde de p.. . Umblă pe autobuz, are o cârjă”, este mesajul postat de mămică pe Facebook. 
 
Femeia a arătat că în urmă cu o săptămână bătrânul i-a atins organele intime ale băieţelului ei în vârstă de 14 ani, după ce micuţul a fost ademenit în autobuz cu bomboane ca să se aşeze lângă el. Copilul a povestit bunicilor ce s-a întâmplat, iar la finele săptămânii trecute, părinţii şi micuţii s-au aflat în acelaşi autobuz cu bătrânul.

Astfel, femeia i-a făcut acestuia o fotografie şi l-a luat la întrebări pe bărbat, însă acesta nu a spus nimic. Mai mult, mămica a făcut publică fotografia bătrânului, avertizând astfel alte mămici din Baia Mare. 
 
„Ne-am autosesizat în urma informaţiilor apărute în spaţiul public şi am demarat verificări”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: