Motivele pentru care femeile sunt mai fericite alături de un bărbat urât. Care sunt rezultatele uimitoare ale unui studiu

Motivele pentru care femeile sunt mai fericite alături de un bărbat urât. Care sunt rezultatele uimitoare ale unui studiu

Cuplu fericit. FOTO: Arhivă

Bărbaţii care nu au un fizic plăcut pot să stea liniştiti în privinţa acestui aspect. Un studiu realizat de către o echipă de specialişti de la Universitatea de Stat din Florida relevă faptul că femeile sunt mai fericite alături de bărbaţii urâţi.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru realizarea studiului au fost selectaţi 223 de tineri cu vârsta cuprinsă între 20 şi 29 de ani. Potrivit rezultatelor studiului, publicate în Esquire, scopul cercetătorilor a fost acela de a arăta dacă noţiunea de atractivitate ale legătură cu sentimentul de fericire. 
 
În timpul studiului, cercetătorii de la Universitatea de Stat din Florida au rugat cuplurile să răspundă la diverse întrebări legate de alimentaţie. După aceea, acestea au fost fotografiate şi rugate să noteze nivelul de atractivitate a partenerului, pe baza calităţilor estetice. 

Conform rezultatelor studiului, femeile care au avut un partener atractiv nu au fost fericite, ci stresate de felul cum arată şi ce diete pot urma pentru a slăbi. La polul opus, femeile care nu aveau soţi atractivi nu aveau nicio presiune.
 
Cercetătorii au mai arătat în cadrul studiului că femeile care simt presiunea felului cum arată şi a unor eventuale diete pe care le pot urma pentru a slăbi trebuie motivate de către parteneri cu complimente. 
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările