Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta parteneră de viaţă avea ordin de restricţie. Doi fraţi au rămas singuri după ce mama lor a fost ucisă cu brutalitate

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta parteneră de viaţă
avea ordin de restricţie. Doi fraţi au rămas singuri după ce mama lor a fost ucisă cu brutalitate

Femeia înjunghiată de fostul concubin a decedat pe masa de operaţie. FOTO: Facebook

Detalii tulburătoare ies la iveală în cazul femeii înjunghiate Sighetu Marmaţiei joi dimineaţă, 21 martie, de către fostul ei partener de viaţă. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avea ordin de restricţie asupra femeii şi asupra celor doi copii ai ei. Actul a fost emis de magistraţii Judecătoriei Sighetu Marmaţiei în data de 20 februarie 2019. Femeia în vârstă de 29 de ani a murit pe masa de operaţie.

Bărbatul de 35 de ani nu avea voie să se apropie de femeie şi nici de cei doi copii ai acesteia. Potrivit deciziei magistraţilor Judecătoriei Sighetu Marmaţiei, bărbatul era obligat să păstreze o distanţă minimă de 15 metri faţă de femeie şi copiii ei, precum şi faţă de locuinţa în care stăteau. De asemenea, atacatorul nu putea să se apropie nici de unitatea de invăţământ pe care cei doi copii, în vârstă de 6 şi respectiv 10 ani, o frecventau.  
 
„Interzice intimatului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă, sau în orice alt mod cu petenta. Respinge cererea petentei privind obligarea intimatului de a preda poliţiei brişca şi bâta. Durata măsurilor luate de instanţă prin prezenta hotărâre este de 6 luni, conform art. 24 alin. 1 din Legea 217/2003 republicată. În temeiul dispoziţiilor art. 31 din Legea 217/2003, copia dispozitivului prezentei hotărâri, se comunică, în ziua pronunţării, structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa victimei şi a agresorului. Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin acest ordin de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an”, se arată în decizia luată de magistraţii Judecătoriei Sighetu Marmaţiei.
 
Femeia, originară din Timişoara, era victima violenţei domestice şi îi era frică pentru viaţa ei, mai ales că a cerut judecătorilor sigheteni ca fostul ei concubin să predea obiectele cu care bărbatul putea să îi facă rău. Judecătorii nu au dat însă curs acestei solicitări. 
 
Joi dimineaţă, 21 martie, femeia a fost înjunghiată în apartamentul în care locuia situat în cartierul Unirii din Sighetu Marmaţiei. A murit pe masa de operaţie, după ce medicii s-au luptat ore în şire să îi salveze viaţa.
 
Cei doi copii pe care îi avea femeia dintr-o căsnicie anterioară, au rămas acum în grija unei familii apropiate anturajului, cunoscuţi faţă de care cei doi micuţi manifestă ataşament. Urmează ca reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţie a Copilului Maramureş să finalizeze ancheta în acest caz şi să dispună măsurile de protecţie cele mai bune pentru cei doi fraţi. 
 
Bărbatul a fost prins la scurt timp de către poliţişti şi este audiat.
 
„Deocamdată se fac cercetări pentru infracţiunea de omor, iniţial fapta a fost încadrată la tentativă de omor, dar femeia a decedat, cauzele decesului urmând a fi stabilite după efectuarea expertizei medico-legale. Persoana este deja identificată, iar după audiere urmează să se facă propunerile pe care procurorul de caz le va dispune”, a precizat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: