Expoziţie cu vânzare la Galeriile „Frunzetti“

Expoziţie cu vânzare  la Galeriile „Frunzetti“

Galeriile „Frunzetti“

Băcăuanii de toate vârstele au ocazia să vizioneze sâmbătă şi duminică, la Galeriile „Frunzetti“, o expoziţie de artă cu vânzare. Aici, cei care doresc să le ofere celor dragi un cadou de Sărbători pot opta pentru pictură, sculptură, care să ilustreze un peisaj de natură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările de artă au fost scoase la vânzare de către  un grup de artişti din România, Chile şi SUA şi se găsesc expuse la parterul Galeriilor „Frunzetti“ din strada Nicolae Balcescu, numărul 12.
Lucrările poartă semnătura artiştilor Cristina Ciobanu, Eldocea, Eugen Ionescu, Carmen Poenaru, Dionis Puşcuţă, Silvia Tiperciuc şi Miguel Angel Huerta Zuniga. Pentru cei care doresc să viziteze şi să cumpere o piesă de valoare pentru cei dragi, expoziţia va fi deschisă până în luna ianuarie 2010, de luni şi până sâmbătă, în intervalul orar 10.00-18.00. O astfel de expoziţie cu vânzare este foarte bine primită de băcăuani.


Cadouri cu valoare artistică pentru cei dragi


„Am aşteptat mult o astfel de expoziţie. Am observat lucrări artistice realizate impecabil. Am venit să le cumpăr socrilor mei un tablou cu îngeraşi“, ne-a spus Maria Marin o băcăuancă admiratoare a pieselor de artă, care a vizitat recent expoziţia de la Galeriile „Frunzetti“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările