Decizie revoltătoare a judecătorului în cazul unui dezaxat sexual care se masturba în faţa copiilor şi a femeilor

Decizie revoltătoare a judecătorului în cazul unui dezaxat sexual
care se masturba în faţa copiilor şi a femeilor

Bărbatul a intrat în vizorul Poliţiei după ce o femeie a depus plângere

Judecătorii din Moineşti au dat dovadă de maximă clemenţă în cazul unui bărbat din oraşul Dărmăneşti, cu un comportament deviant, care a stârnit panică şi revoltă printre localnici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Vîlcu (60 ani) a fost trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, după ce o femeie din localitate şi-a făcut curaj şi l-a reclamat la Poliţie. 

Aceasta a sesizat poliţiştii cum într-o după-amiază, în timp ce se afla pe fostul terasament al Căii Ferate Uzinale Dărmăneşti, bărbatul ”a săvârşit acte de exhibiţionism prin expunerea în public a organelor genitale şi masturbare”. 

Femeia se afla în grădina locuinţei sale şi vorbea la telefon, în momentul în care a observat scena revoltătoare. A strigat la bărbat să înceteze, însă acesta s-a încheiat la pantaloni şi i-a solicitat să nu mai ţipe şi să vină la el, după care s-a urcat în căruţă şi a plecat.

Comportamentul deviant al pensionarului Tita, aşa cum îi spun localnicii, era cunoscut în comunitate, însă oamenii nu s-au gândit să-l reclame, crezând că ”e nebun”.

Mai mulţi martori au relatat anchetatorilor că episoade în care l-au surprins pe bărbatul de 60 de ani masturbându-se în zone publice.

„Martora P. L. a declarat că de 30 de ani locuieşte în oraşul Dărmăneşti şi îl cunoaşte pe Vîlcu Constantin. Aceasta a precizat că a aflat de la mai multe persoane că inculpatul a fost văzut masturbându-se în locurile unde se joacă copiii şi consideră că acesta ar putea suferi de afecţiuni psihice. De la fiica sa, martora P. C.-R., a aflat că în cursul zilei de 09.06.2019, în jurul orelor 16.00-17.00, Vîlcu Constantin a venit în apropierea locuinţei sale, s-a dezbrăcat de pantaloni şi a început să se masturbeze, în timp ce se uita peste gard, în ograda locuinţei unde se jucau cele două nepoate minore, iar când martora a strigat la el, acesta şi-a ridicat pantalonii şi a fugit la atelajul hipo ce se afla în apropiere. Martora F. C., a declarat că are cunoştinţă de faptul că Vîlcu Constantin se deplasează deseori cu bicicleta sau atelajul hipo tractat de un cal pe fostul terasament al C.F.U.-Dărmăneşti, iar când ajunge în spatele grădinilor locuinţelor unde vede persoane de sex feminin îşi scoate penisul şi se masturbează, la fel procedând şi în prezenţa minorilor care se deplasează spre şcoală sau de la şcoală spre domiciliu”, se menţionează în actul de sesizare al instanţei.

O minoră a relatat anchetatorilor un episod cu comportamentul deviant al bărbatului, menţionând că în momentul în care i-a solicitat să înceteze şi să plece din zonă, acesta i-a oferit 5 lei. I-a spus să îi ia şi să nu spună nimănui ce s-a întâmplat, moment în care copila a refuzat şi a plecat.

Instanţa: „Faptul că a fost trimis în judecată îl va conştientiza pentru viitor”


În faţa judecătorilor, bărbatul şi-a recunoscut faptele, solicitând să fie judecat prin procedura simplificată. Recunoaşterea faptelor, lipsa antecedentelor penale şi faptul că bărbatul nu a mai deranjat-o pe femeia care l-a reclamat au fost considerate de judecători argumente suficiente pentru a renunţa la aplicarea unei pedepse, inculpatul scăpând doar cu un avertisment.

„Inculpatul nu a mai fost condamnat, aşa cum rezultă din fişa cazier, a avut o atitudine sinceră, colaborând cu organele de urmărire penală, este pensionar şi are doi copii. Se va avea în vedere şi că fapta inculpatului nu a avut consecinţe în comunitate şi cu siguranţă faptul că a fost trimis în judecată îl va conştientiza pentru viitor. Chiar persoana vătămată a arătat că de la data săvârşirii infracţiunii , inculpatul nu a mai deranjat-o”, au motivat judecatorii hotărârea prin care au decis renunţarea la aplicarea unei pedepsei.

Sentinţa nu este definitivă, însă, cel puţin deocamdată, nu a fost contestată de procurori.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum a minţit un afacerist pentru ofiţerul acuzat că a cerut mită un Iphone 11 şi două ceasuri Apple

VIDEO Răfuielile clanurilor de romi, transmise live pe Facebook. Poliţiştii, acuzaţi că nu intervin, aşteptând întăriri: „Îşi iau gâturile pe aicea şi Poliţia stă”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările