Bărbat reţinut de poliţişti pentru că şi-a dat foc la casă. Motivul care l-a determinat să apeleze la gestul extrem

Bărbat reţinut de poliţişti
pentru că şi-a dat foc la casă. Motivul care l-a determinat să apeleze la
gestul extrem

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 52 de ani şi-a incendiat locuinţa după o discuţie aprinsă cu concubina fratelui său. Mărul discordiei este o moştenire care se află în curs de dezbatere.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare din judeţul Bacău au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 51 de ani, pentru distrugere prin incendiere.

”La data de 8 august, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi despre faptul că la locuinţa unui bărbat de 51 de ani, din comuna Urecheşti, ar fi izbucnit un incendiu. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, bărbatul de 51 de ani ar fi avut un conflict spontan cu concubina fratelui său, pe fondul dezbaterii moştenirii, ar fi ameninţat-o şi, ulterior, şi-ar fi incendiat locuinţa”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore  pentru distrugere prin incendiere şi ameninţare şi a fost introdus în arestul IPJ Bacău.

Un somelier celebru în SUA, arestat după ce a incendiat terase din New York VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările