Bacău: Arestat pentru că vindea în piață un pistol cu bile

Bacău: Arestat pentru că vindea în piață un pistol cu bile

Pistolul a fost confiscat de polițiști. ARHIVA

Un tânăr de 23 de ani din Podu Turcului a fost arestat de către agenții de la Poliția Primăriei Bacău deoarece intenționa să vândă, fără autorizație, în Piața Centrală un pistol încărcat cu bile.

Ştiri pe aceeaşi temă


Lucrătorii de la Poliția Primăriei au despistat ieri, în Piața Centrală un tânăr de 23 de ani din Podul Turcului, care încerca să vândă la trecători un pistol cu bile. "Vasile S. a fost condus la sediu Poliției Primăriei unde a fost întrebat dacă deține autorizație pentru vinderea armei. El a răspuns negativ, după ce a explicat polițiștilor că a cumpărat pistolul din Cluj cu 300 de lei de la angajatul unui hotel", ne-a declarat Florin Podoleanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Primăriei Bacău.

Pistolul avea în încărcator două bile din plastic, iar prețul pe care il cerea băcăuanul fixat la 100 de euro. "A fost dispusă măsura de anunțare a lucrătorilor de la Serviciul de Arme și Muniții, pentru demarararea procedurilor prevăzute de lege, persoana în cauză fiind predată acestora pentru definitivarea cercetarilor", a încheiat Podoleanu.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările