Şcolile din judeţul Bacău, care au dat 17 elevi cu 10 pe linie la Evaluarea Naţională. Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“, în topul clasamentului

Şcolile din
judeţul Bacău, care au dat 17 elevi cu 10 pe linie la Evaluarea Naţională. Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“, în topul clasamentului

Colegiul „Gheorghe Vrănceanu“ din Bacău are trei elevi cu 10 pe linie FOTO Mircea Merticariu

17 elevi, de la şcoli de prestigiu din oraşele Bacău, Oneşti şi Târgu Ocna au luat 10 la matematică şi la română la Evaluarea Naţională 2015. Inspectoratul Şcolar  Judeţean (ISJ)  Bacău încă nu a definitivat topul şcolilor, după media aritmetică obţinută de elevi la examene, dar, potrivit mediilor publicate pe site-ul edu.ro, în top conduc şcolile din mediul urban. 3 elevi de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“ au luat note maxime.

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat pe site-ul propriu elevii absolvenţi de opt clase, care au obţinut note maxime la ambele materii de la Evaluarea Naţională. În ordine alfabetică, cei mai buni sunt: Alexandru Radu Bogdan, de la Colegiul Naţional „Ferdinand l“, Andrei Creţu, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Drăgan“ din Bacău, Mădălina Crudu, de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Bacău, Andreea Gavrilă, de la Şcoala Gimnazială, nr 1, din Oneşti, Andra Valeria Hadarag, de la Şcoala Gimnazială nr 2 din Târgu Ocna, Crina Teodora Mihai, de la Liceul Tehnologic din Dărmăneşti, Georgiana Anemone Muraru, de la Şcoala nr 10 din Bacău, Eduard Dominic Petre-Antica de la Şcoala Gimnazială nr 1, din Valea Seacă, Denisa Bianca Popa şi Ioana Livia Potop de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“ din Bacău , Andra-Alexandra Silion, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Sadoveanu“ din Bacău, Anastasia Smarandi, de la Şcoala Gimnazială „Ghiţă Mocanu“ din Oneşti, Ştefan Smeu, de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“ din Bacău, Cristiana Stan, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin“ din Bacău, Alexandra Toma, de la Şcoala Gimnzială nr. 2 din Tîrgu Ocna, Maria Unguru-Doboş, de la Şcoala Gimnazială nr 1 din Oneşti şi Elena Rebeca Ursu de la Şcoala Gimnazială „Ghiţă Mocanu“ din Oneşti.
În scurt timp va fi prezentată o statisticp pe licee dar şi pe raportul urban-rural. Specialiştii din cadrul ISJ Bacău lucrează deja la  organizarea Bacalaureatului 2015, care începe săptămâna viitoare. „Sunt 17 medii de 10, dar o statistică a rezultatelor, pe licee, încă nu avem. Oricum, toate rezultatele de la Evaluarea Naţională pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educaţiei“, a precizat Doina Marinov, purtătorul de cuvânt al ISJ Bacău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: