Înşelăciune cu credite ilegale. O bătrânică a dat lovitura cu două angajate ale unor cooperative de credit

Înşelăciune cu credite ilegale. O bătrânică a dat lovitura cu două angajate ale unor cooperative de credit

FOTO arhivă Adevărul

O femeie de 70 de ani este cercetată pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals după ce a luat mai multe împrumuturi de la cooperative de credit în baza unor contracte care atestau în mod fals că ar fi fost semnate de giranţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 70 de ani, din comuna băcăuană Podu-Turcului, a indus în eroare trei instituţii nefinanciar-bancare prin obţinerea unor împrumuturi în baza unor contracte de împrumut ce atestau în fals faptul că ar fi fost semnate de giranţi.

”Cu sprijinul a două angajate ar fi indus în eroare instituţiile financiar-nebancare prin contractarea a trei împrumuturi, în baza unor înscrisuri sub semnătură privată falsificate, în valoare de 51.000 de lei”, spun reprezentanţii IPJ Bacău.

Bătrâna a returnat 35.000 de lei din cei 51.000 de lei pe care i-a obţinut ilegal. Poliţiştii au înaintat dosarul Parchetului, cercetările fiind continuate  sub suspiciunea comiterii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum au ajuns trei femei să plătească unei bănci suma de 780.000 de euro. Faptele au avut loc în urmă cu 14 ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările