Asociaţia Studenţilor Economişti: „pentru un trai decent, un român ar trebui să câştige minim 2.000 de lei pe lună

Asociaţia Studenţilor Economişti: „pentru un trai decent, un român ar trebui să câştige minim 2.000 de lei pe lună

Dezbatere studenţi Arad

Asociaţia Studenţilor Economişti din Arad din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, a organizat, zilele trecute, o dezbatere cu tema: „Se poate trăi dintr-un salariu minim pe economie în România?”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studenţii participanţi au explicat că este aproape imposibil acest lucru şi că pentru un trai decent, un român ar trebui să câştige minim 2.000 de lei pe lună.

„Opinia participanţilor la dezbatere a fost că o familie şi-ar putea creşte copiii în condiţii optime, dacă cei doi părinţi ar avea fiecare câte un salariu de 2.000 lei pe lună, în condiţiile în care cheltuielile s-ar menţine la valorile actuale. Dintr-un salariu minim în România se trăieşte la limita subzistenţei”, a declarat Maura Bărbulescu, preşedinta A.S.E. Arad.

Asociaţia Studenţilor Economişti este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată de un grup de studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad şi îşi propune să dezvolte un ambiţios program de proiecte pe tematici legate de economie şi sprijinirea mediului de afaceri românesc.

 

Vă mai recomandăm: Intel România caută tineri studenţi pentru programul de stagii de la vară

Dificultăţile studenţilor români şi bulgari în Marea Britanie, după suspendarea asistenţei financiare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările