Fetiţă de 11 ani violată de un om al străzii în centrul Aradului. Bărbatul este notoriu printre cerşetorii din oraşul ardelean

Fetiţă de 11 ani violată de un om al străzii în centrul Aradului. Bărbatul este notoriu printre cerşetorii din oraşul ardelean

Claudiu Oprea, violatorul fetiţei de 10 ani FOTO Adevărul

O fetiţă de 11 ani din Arad a fost violată în seara zilei de joi, 1 octombrie, într-o clădire abandonată din centrul oraşului de către un om al străzii notoriu în localitatea ardeleană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suspectul se numeşte Claudiu Adam Oprea şi este un cerşetor care trăieşte în clădirea abandonată a fostului cazinou, situată în centrul oraşului. Majoritatea arădenilor îl recunosc pe omul străzii după apelativul „Tarzan”. 

De-a lungul timpului, oficialii Poliţiei Locale au transmis mesaje de avertizare populaţiei oraşului, potrivit cărora cerşetorul se foloseşte de un fals handicap pentru a stârni mila publică. Mai precis, Oprea ieşea la cerşit într-un scaun cu rotile. Oamenii legii l-au găsit în nenumărate rânduri în sălile de jocuri din oraş, unde şi-ar fi irosit profitul obţinut din cerşetorie.

În seara zilei de 1 octombrie, Claudiu Oprea ar fi acostat-o pe fetiţă pe bulevardul Revoluţiei, din centrul Aradului, şi ar fi rugat-o să-l ajute să care nişte bagaje până în clădirea abandonată a cazinoului.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în jurul orelor 20.30, inculpatul Oprea Claudiu Adam, în timp ce se afla pe bulevardul Revoluţiei, a acostat-o pe persoana vătămată S.D.A. (minoră în vârstă de 11 ani), pe care a ademenit-o sub pretextul de a-l ajuta să-şi transporte la locuinţă un bagaj în clădirea fostului cazinou de pe bulevardul General Dragalina, loc unde, prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă, a întreţinut cu persoana vătămată acte sexuale orale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Fetiţa este acum în grija medicilor şi va avea nevoie de mult timp să-şi revină. Ea va intra într-un program de consiliere psihologică.

Claudiu Oprea se află la ora actuală în arest preventiv, timp de 30 de zile, după ce i-a fost emis, de către judecător, un mandat în acest sens.

Vă mai reocmandăm:

Cum se distrează un cerşetor pe banii arădenilor: ziua stă cu mâna întinsă în intersecţie, seara joacă la păcănele şi bea votcă

VIDEO Tânără violată la drumul mare de un bărbat care se scuză că e „impotent“. Mesaj halucinant al bărbatului pentru victimă: „Îi doresc sănătate şi fericire“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările