DRAMĂ A luptat cu flăcările ani la rândul iar acum luptă pentru propria sa viață

DRAMĂ A luptat cu flăcările ani la rândul iar acum luptă pentru propria sa viață

Adrian Căpuşan poartă acum o luptă mult mai grea, cu un duşman necruţător

Sănătatea unui erou care a luptat cu focul stă acum la mâna semenilor. Un pompier diagnosticat cu o tumoră malignă la braţ cere acum ajutorul semenilor pentru care s-a luptat mereu cu focul.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce de-a lungul timpului şi-a pus viaţa în pericol, Adrian Căpuşan, un pompier de 32 de ani din Arad, are acum nevoie de ajutorul nostru. În vreme ce zilnic colegii săi fug dintr-o parte în alta la urgenţe, Adrian este nevoit să asiste de pe margine. A făcut-o şi el de zeci de ori până cum, a intrat în foc şi nu s-a gândit nici un moment că viaţa sa e în pericol.

„Anul trecut în vară am fost la o intervenţie, la un incendiu al unui apartament unde era o fetiţă de 13 ani pe care am salvat-o din foc”, a spus Adrian. Ultimele luni, în schimb, au fost chinuitoare pentru pompierul arădean. Nu a mai putut pleca la intervenţii pentru că a trecut prin cabinetele medicilor.

Operat în Turcia

Medicii din România i-au dat un verdict pe care bărbatul nu l-a acceptat: amputarea braţului. „Am făcut un RMN şi am mers la Cluj. Cei de la Cluj mi-au spus să mă gândesc serios la amputarea braţului pentru că am o tumoare care este crescută în toţi nervii, în toate vasele de sânge şi mâna mea este inoperabilă”, a spus Adrian Căpuşan. Singurii care s-au încumetat să îl opereze au fost medicii din Turcia. A ajuns acolo cu ajutorul lui Dan Nedelcu, saxofonistul trupei Divertis, diagnosticat la rândul său cu o formă rară şi agresivă de cancer la mână. A adunat cu ajutorul colegilor 18.000 de euro pentru a se putea opera. Acum are nevoie de încă 30.000 de euro pentru tratament.


Colegii îi sunt alături, dar e nevoie de bani pentru ca subofiţerul de la ISU să se pună pe picioare. „Subofiţerul a fost diagnosticat cu cancer de muşchi la antebraţul drept, a urmat o operaţie în Turcia, iar acum, în urma examenului histopatologic, este nevoie de un nou tratament de ordinul zecilor de mii de euro”, a declarat medicul Rareş Bârsan.

Cei care doresc să doneze bani pentru salvarea pompierului din Arad o pot face în conturile deschise la Banca Românească:

 RO 68 BRMA 0021011787500000

 RO 06 BRMA 0021011787590400 

Cer ajutor pentru ca Adrian să participe din nou la intervenţii.
Claudiu Chirca, şef tură ISU Arad

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările