Cum a dispărut statueta lui Iisus Hristos din scena Naşterii Mântuitorului refăcută la Arad. În locul ei, a apărut încă o oaie

Cum a dispărut statueta lui Iisus Hristos din scena Naşterii Mântuitorului refăcută la Arad. În locul ei, a apărut încă o oaie

Iisus lipseşte din scena amenajată FOTO aradon

Un aranjament de statuete reprezentând scena Naşterii Mântuitorului, montat în spatele Primăriei Arad, a ajuns subiect de presă după ce localnicii au observat că lipseşte chiar reprezentarea lui Iisus Hristos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aranjamentul de statuete reprezentând Naşterea Mântuitorului este nelipsit în ultimii ani de la Târgul de Crăciun din Arad, iar localnicii sunt obişnuiţi să meargă şi să facă poze lângă el.

„Am observant când le explicam copiilor că lipseşte Iisus şi m-am gândit că a fost furat”, spune unul dintre arădenii care au vizitat târgul. În locul în care trebuia să fie statuia lui Iisus a apărut, în schimb, reprezentarea unei oi.

Scena naşterii Mântuitorului, fără Iisus, din spatele Primăriei Arad FOTO ardon 

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad au declarat că ei au îndepărtat atât statueta care îl reprezenta pe Iisus, cât şi alte două, deoarece erau fisurate şi ar avea nevoie de recondiţionare. Potrivit oficialilor municipalitaţii, statuile din ceramică ar urma să apară din nou, în scurt timp, în aranjamentul respectiv.

Scena care reprezintă Naşterea Mântuitorului a fost montată la sfârşitul lunii noiembrie.

Mai puteţi citi: 

Traseul lui Moş Crăciun poate fi urmărit pentru al 62-lea an consecutiv. La ce oră ajunge în România

Topul bancurilor cu Moş Crăciun. Ce învaţă la şcoală elfii responsabili cu transportul cadourilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările