Bebeluş născut în autospeciala SMURD, în curtea unui spital din judeţul Arad FOTO

Bebeluş născut în autospeciala SMURD, în curtea unui spital din judeţul Arad FOTO

Femeia împreună cu bebeluşul a fost transferată la Spitalul Maternitate din Arad Foto: Ziarrul de Iaşi

Un băieţel s-a născut în curtea Spitalului din Sebiş, judeţul Arad, în autospeciala SMURD care a transportat-o la unitatea medicală pe mama sa, aceasta fiind asistată la naştere de un medic şi de echipajul de paramedici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ISU Arad, o tânără de 24 de ani a sunat de urgenţă la 112 să anunţe că urmează să nască şi are nevoie de transport la maternitate. Un echipaj SMURD a preluat-o pe femeie din localitatea Igneştii, însă, pentru că avea contracţii foarte dese, la un interval de un minut, paramedicii au decis să o transporte la cea mai apropiată unitate spitalicească, şi anume la Sebiş. 

Ajunşi în curtea spitalului, tânăra a născut în ambulanţă, sub supravegherea medicului Claudia Dima şi a celor trei paramedici de pe autospeciala SMURD, plutonierii major Lucian Palcu, Sebastian Rus şi Ciprian Pop. 
 
Femeia a dat naştere unui băieţel, apoi, împreună cu bebeluşul, a fost transferată la Spitalul Maternitate din Arad. 
 
Nu este pentru prima dată când un echipaj SMURD asistă la o naştere în autospecială, în judeţul Arad. La finalul lunii februarie, tot în judeţul Arad, o femeie a dat naştere unei fetiţe fiind asistată de paramedici. 
 
Sursa Foto: ISU Arad
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările