Autotren plin cu piese auto, răsturnat pe DN7, în judeţul Arad. Traficul a fost blocat circa o oră

Autotren plin cu piese auto, răsturnat pe DN7, în judeţul Arad. Traficul a fost blocat circa o oră

FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit Poliţiei Române, accidentul de circulaţie de pe DN7 s-a produs din cauza „neadaptării vitezei la condiţiile de trafic”. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că traficul rutier a fost blocat în cursul dimineaţii pe DN7 Deva-Arad, la kilometrul 522+100 de metri, în zona localităţii Păuliş, judeţul Arad, după ce capul tractor al unui autotren, ce transportă componente-piese, a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se.
 
Problemele de trafic au fost generate de remorca autotrenului, care a rămas imobilizată pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de deplasare. 
 
Circulaţia în zonă a fost blocată aproape o oră. Potrivit Poliţiei Române, accidentul rutier de pe DN7 s-a produs din cauza „neadaptării vitezei la condiţiile de trafic”. Cu totul suprinzător, evenimentul rutier nu s-a soldat cu persoane rănite.

Şoferul autotrenului a fost testat pentru alcool, iar rezultatul a fost zero.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările