Automobilele de epocă ale Regelui Mihai vor fi expuse într-un garaj-muzeu

Automobilele de epocă ale Regelui Mihai vor fi expuse într-un garaj-muzeu

Regele a fost mereu pasionat de maşini de epocă

Automobilele de epocă pe care Majestatea Sa Regele Mihai le-a condus de-a lungul vremii vor putea fi admirate începând din această toamnă.  Maşinile vor deveni, în curând, exponate în garajul-muzeu aflat pe domeniul regal al Castelului din localitatea arădeană Săvârşin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din toamnă, când vor avea loc evenimentele ce marchează cei zece ani de când familia regală a revenit la Săvârşin, prin manifestările care au loc domeniul regal se va transforma într-un veritabil punct de atracţie turistică.

Clădirea aflată, actualmente, în renovare va adăposti automobilele familiei regale şi un atelier destinat pasiunii de o viaţă pentru maşini a  Majestăţii Sale Regele Mihai.

De-a lungul timpului, viitorul garaj-muzeu de la Săvârşin pe care familia regală intenţionează să îl ofere circuitului turistic a adăpostit, pe rând, grajdurile domeniului regal, garaje, un spital TBC şi, mai apoi, până după 1990, tabăra şcolară din localitate.

Reprezentanţii Domeniului spun că materialele de construcţie folosite la lucrările de  reabilitare a clădirii sunt clasice, iar finalitatea renovării urmează să scoată în evidenţă stilul rustic impus de imobil.


 Citeşte despre expoziţie, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările