Tânără de 19 ani, sechestrată şi violată într-un apartament. A reuşit să sune la 112

Tânără de 19 ani, sechestrată şi violată într-un apartament. A reuşit să sune la 112

FOTO: Arhivă

Poliţia a reuşit, într-un termen scurt, localizarea apelului deşi tânăra nu a indicat adresa exactă unde era sechestrată.

Apelul la 112 a fost făcut la ora 6.17, în dimineaţa zilei de joi, 26 septembrie. „O persoană de sex feminin a sesizat prin 112 că a fost victima unei infracţiuni de viol şi este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă”, transmite IPJ Teleorman.

După primirea apelelului, poliţia a reuşit localizarea adresei de unde tânăra a sunat pentru a cere ajutor: un apartament situat la etajul 4 într-un bloc din Alexandria. La ora 6.35 a intervenit echipa operativă în apartamentul respectiv, spune comisarul şef Orbeşteanu Iulian. De asemenea, acesta afirmă că victima nu era din Alexandria de aceea nu a putut indica exact locul unde se află.

O echipă de poliţie s-a deplasat la adresa respectivă unde a găsit o fată de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani care este acuzat de comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate. Apartamentul unde s-a petrecut incidentul este proprietatea părinţilor suspectului.

Poliţiştii spun că tânărul nu a opus rezistenţă în momentul în care aceştia au pătruns în locuinţă. Fata, care este dintr-un sat din judeţul teleorman, nu era legată şi nu prezenta urme de violenţă fizică.

Poliţia şi procurorii continuă investigaţiile pentrua stabili cu exactitate toate detaliile acestui caz.

Pe aceeaşi temă:

Bărbat mort într-un accident rutier. Maşina în care erau trei pasageri s-a izbit de un TIR

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, suspendat din funcţie după ce a cerut demontarea bannerelor electorale cu Dăncilă: „M-am întâlnit cu un avocat”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: