Petre Pârvu, primarul din Zimnicea, este acuzat de ANI că se află în conflict de interese administrativ

Petre Pârvu, primarul din Zimnicea, este acuzat de ANI că se află în conflict de interese administrativ

Petre Pârvu

Petre Pârvu, primarul oraşului Zimnicea , se află în conflict de interese administrativ, potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate. În calitate de edil a semnat contracte cu Tel Drum, aceeaşi firmă cu care avea un contract de închiriere ca persoană fizică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petre Pârvu, primarul oraşului Zimnicea, a ajuns în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate. Potrivit unui comunicat de presă emis de ANI, Petre Pârvu se află pe lista aleşilor aflaţi în conflict de interese administrativ. Edilul ar fi încheiat mai multe contracte cu Tel Drum în calitate de primar, în timp ce avea cu aceeaşi societate un contract de închiriere ca persoană fizică.

”Pârvu Petre, primar al oraşului Zimnicea, judeţul Teleorman. Conflict de interese administrativ. În perioada deţinerii mandatelor de primar, a semnat mai multe contracte (de furnizare, de prestãri servicii şi de lucrãri), precum şi facturile aferente contractelor încheiate între Primãria oraşului Zimnicea şi S.C. Tel Drum S.A. Alexandria (societate comercialã care a avut încheiat un contract de închiriere şi un contract de comodat (folosinţã) cu persoana evaluatã, având ca obiect un imobil proprietatea acestuia). Astfel, persoana evaluatã a încãlcat dispoziţiile art. 70, art. 71 şi art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, se arată în comunicatul ANI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: