Filmul Moromeţii 2, proiecţie specială la Videle, de Ziua Naţională

Filmul Moromeţii 2, proiecţie specială la Videle, de Ziua Naţională

Filmului ”Moromeţii 2” va avea sâmbătă, 1 Decembrie, o proiecţie specială la Videle, judeţul Teleorman. Pelicula a fost proiectată în Alexandria la începutul lunii noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul „Moromeţii 2“ va rula la casa de cultură din Videle sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 18.00. Potrivit contului de Facebook al filmului, va fi o proiecţie specială. Biletele costă 10 lei şi se găsesc la caseria casei de cultură din Videle. 

Este a treia proiecţie a acestui film în judeţul Teleorman, după cea din Alexandria unde au fost probleme de sonorizare şi cea din comuna Talpa, locul unde s-a turnat filmul.

Pe 2 decembrie va avea loc o proiecţie specială la Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu, de la ora 16.00. 

„În cel de-al doilea weekend peste 26.000 de spectatori au urmărit filmul în cinematografele din întreaga ţară, numărul total al celor care au văzut pelicula până acum ajungând la 118.410. Filmul s-a lansat oficial pe 16 noiembrie şi a adus după primul weekend peste 52.000 de spectatori în sălile din peste 50 de oraşe, devenind cel mai mare succes de casă românesc din ultimii 25 de ani“, precizează organizatorii pe contul de Facaebook amintit.

Mai puteţi citi:

Sonorizare de coşmar la proiecţia filmului „Moromeţii 2“ în Alexandria: „Un municipiu reşedinţă de judeţ care nu are cinematograf, teatru, filarmonică“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: