VIDEO Imagini cu impact emoţional. Trei minute de groază într-o casă măturată de viitura din Munţii Sebeşului

VIDEO Imagini cu impact emoţional. Trei minute de groază într-o casă măturată de viitura din Munţii Sebeşului

Imagine şocantă cu urmările viiturii în satul Răchita

Apar noi imagini terifiante trăite de victimele viiturii dezastruoase ce s-a produs sâmbătă în Munţii Sebeşului. De această dată este vorba despre o familie din satul Răchita care trăieşte cu groază momentele când apa distruge tot şi intră şi în locuinţa acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Imaginile arată clipele de teroare prin care au trecut oamenii până în momentul în care apa a pătruns în locuinţă şi au fost nevoiţi să plece. Casa a fost avariată grav de forţa apei şi a devenit nelocuibilă. 

Structura de rezistenţă a casei a fost afectată, astfel că nu mai pot intra în ea, iar apa le-a luat tot. Una dintre cele 10 locuinţe modulare care au ajuns miercuri, 5 iunie, în satul Răchita a fost alocată acestei familii.

Imaginile cu puternic impact emoţional surprind trei minute din viaţa oamenilor din casa măturată de viitură. Au reuşit cu greu să se salveze. Satul Răchita, comuna Săsciori, este cel mai grav afectat de inundaţiile de la sfârşitul săptămânii trecute. 

 
50 de locuinţe au fost afectate, din care 10 nu mai pot fi locuite. Un număr de 30 de autoturisme au fost distruse parţial sau total de forţa apei, fiind purtate sute de metri în aval. 90 de locuitori au trebuit evacuaţi pentru că nu au mai putut sta în propriile locuinţe. Viitura a distrus drumul judeţean, poduri, podeţe şi reţelele de energie electrică şi gaze naturale.
 
 
Pe aceeaşi temă:
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările