VIDEO Hoaţa diplomată. Cum reuşeşte să înşele o vânzătoare cu un pachet de ţigări. Reacţia primarului

VIDEO Hoaţa diplomată. Cum reuşeşte să înşele o vânzătoare cu un pachet de ţigări. Reacţia primarului

Femeia nu poartă mască şi reuşeşte să înşele vigilenţa vânzătoarei

O femeie dintr-o comună din Alba a fost filmată de camerele de supraveghere cum înşală o vânzătoare cu un pachet de ţigări. Imaginile sunt comentate şi de primarul localităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc într-un magazin din comuna Şpring. Femeia, care nici nu poartă mască în interior spre deosebire de restul clienţilor, reuşeşte să înşele vigilenţa vânzătoarei pe care o înşală cu un pachet de ţigări.
 
Cumpărătoarea primeşte pachetul, dar în bagă în buzunar şi spune că nu l-a primit. ”Cea mai diplomată hoaţă din Vingard. Bagă pachetul de ţigări în buzunar şi se jură că nu l-a primit. Şi cere al doilea”, spune un bărbat care a postat imaginile pe Facebook.
 
”Toată ziua nu lucrează nimic stau numai cu mâinile în buzunare mai fac şi pe prostul că n-au primit ţigările ruşine sa le fie”, comentează un cititor. Primarul Iulia Stănilă a comentat incidentul şi a precizat că femeia respectivă nu va mai primi ajutorul social.
 
 
   
 
”În ultimii ani, astfel de personaje au făcut ce au vrut în comuna noastră. Adică, vânzătoarea stă 12 ore în picioare la muncă, să plătească ţigările furate, iar doamna fumează liniştită şi aşteaptă ajutorul social? S-a terminat cu ”mă scapă domnul primar de amendă”! S-a terminat cu ”vorbeşte primarul cu poliţistul să nu mă aresteze”! S-a terminat cu infracţionalitatea pe raza comunei Şpring, acoperită de voturi! Mai avem un domn ”curajos” şi în satul Şpring! Te aştept la primărie, doamnă dragă! Să-ţi dau ajutorul social! Aştept şi raportul agentului local!”, a spus Iulia Stănilă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările