VIDEO Cum apela o cerşetoare la mila trecătorilor din Alba Iulia: şi-a bandajat mâinile sănătoase cu pansament colorat

VIDEO Cum apela o cerşetoare la mila trecătorilor din Alba Iulia: şi-a bandajat mâinile sănătoase cu pansament colorat

Femeia şi-a bandajat mâinile sănătoase cu pansament îmbibat într-o substanţă roşie

O femeie din Sebeş a găsit un mod inedit de a apela la mila trecătorilor din Alba Iulia. Şi-a aplicat pe mâni un mulaj din carton şi bandaje îmbibate în substanţe de culoare roşiatică, care imitau leziuni grave ale braţelor şi astfel încerca să impresioneze trecătorii. A fost prinsă de poliţişti şi sancţionată contravenţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cerşetoarea a fost identificată în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu cei de ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia. 
 
A fost vizată, în special, zona centrală a municipiului Alba Iulia (B-dul Transilvaniei) unde, în ultima perioadă de timp, s-a constatat o creştere a numărului de persoane care apelează la mila publică. Poliţiştii au depistat 15 cerşetori, majoritatea fiind din alte oraşe ale judeţului Alba, faţă de care a fost luată măsura conducerii la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost identificaţi şi introduşi în bazele de date criminalistice. 
 
”Spre exemplu, poliţiştii au identificat-o pe o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sebeş, care, pentru a impresiona cetăţenii, şi-a aplicat pe mâni un mulaj din carton şi bandaje îmbibate în substanţe de culoare roşiatică, care imitau leziuni grave ale braţelor.  Poliţiştii au aplicate şi 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.840 lei, din care 15 la legea 61/1991 privind ordinea publică, 17 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice precum şi una la Legea 12/1990 privind comerţul. De asemenea, au fost confiscate parfumuri de diferite mărci, în valoare de 270 lei, de la o femeie din Alba Iulia, care le oferea spre vânzare, fără a deţine documente legale”, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba. 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările