VIDEO Şofer de 77 de ani prins de poliţie pe contrasens, pe autostrada Sebeş - Sibiu. Circula pe banda a doua cu defecţiuni la lumini

VIDEO Şofer de 77 de ani prins de poliţie pe contrasens, pe autostrada Sebeş - Sibiu. Circula pe banda a doua cu defecţiuni la lumini

Autoturismul a fost oprit de poliţie, iar şoferul amendat şi lăsat fără permis

Un bătrân de 77 de ani din Alba a fost suprins de poliţie în timp ce circula pe contrasens, pe banada a doua, a autostrăzii A1. Şoferul a fost amendat şi a rămas fără permis pentru o perioadă de 60 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 19 februarie 2019, ora 09:29, dispeceratul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea din cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a fost sesizat prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe calea unidirecţională Sibiu - Deva a autostrăzii A1, în zona km 312 al acesteia, un autoturism a intrat pe contrasens şi circulă către Sibiu în sensul opus desfăşurării normale a fluxului de trafic de pe respectiva arteră rutieră.
 
Intervenind operativ, la ora 09:30, în zona km 310, jud. Alba, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului menţionat, aflaţi în timpul serviciului, au procedat la identificarea autoturismului indicat de apelantul 112, oprirea imediată a acestuia în trafic şi protejarea zonei în scopul prevenirii producerii vreunui eveniment. În continuare, poliţiştii rutieri au luat măsuri pentru repunerea în siguranţă a autoturismului depistat, în fluxul normal de trafic şi conducerea acestuia la parcarea de la km 312, pentru verificări şi luarea de măsuri legale.
 
 
Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost indentificat conducatorul auto B.D. în vârstă de 77 ani, din jud. Alba. Faţă de aceata a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 1.160,00 lei şi reţinerea premisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 zile.
 
 
Totodată, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi cu avertisment şi reţinerea certificatului de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea pentru deficienţe majore la sistemul de iluminare-semnalizare. ”Precizăm că fapta constatată azi a fost cu atât mai gravă cu cât autoturismul în cauză a fost depistat circulând pe contrasens pe banda a doua de circulaţie, aşadar pe lângă parapetele median şi în condiţii de ceaţă care reducea considerabil vizibilitatea”, susţin poliţiştii de la Biroul rutier de pe Autostrada A1.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările