Urmărit internaţional din gruparea bătăuşilor de la Cugir prins în străinătate

Urmărit internaţional din gruparea bătăuşilor de la Cugir prins în străinătate

Bărbatul era dat în urmărire internaţională

Autorităţile române au reuşit să prindă încă unul dintre membrii grupării bătăuşilor din Cugir, trimisă în judecată la Tribunalul Alba pentru tentativă de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Lascu, zis Românu, este ultimul pe lista inculpaţilor daţi în urmărire generală, prinşi în ultimele luni. Lascu a fost găsit recent în străinătate şi urmează să fie adus în ţară în perioada următoare. Prinderea acestuia a determinat amânarea procesului la Tribunalul Alba. Următorul termen va avea loc în 12 martie 2012.

Până în prezen au mai fost aduşi în ţară, Niţu Cristian Gheorghe, zis Livosu, prins în Franţa, Florin Sebastian Chiaburu, care a fost găsit în Italia, Lucian Sergiu Bacrău, zis „Şobolanu“, identificat în Germania şi Alexandru Gabriel Cucu, zis Bibanu.

Mai sunt daţi în urmărire internaţională şapte inculpaţi: Cristea Gabriel zis Cazacu, Lascu Nicolae zis Bebe, Bacrău Dorin Florin zis Gheza, Vaşarhelean Graţian Ioan, Ponivescu Anton Flaviu zis Mami, Nistor Florin zis Ţonţo.

28 de persoane sunt acuzate de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi tentativă de omor calificat şi deosebit de grav. Victimele bătăuşilor sunt doi bărbaţi din Orăştie, foşti oameni de pază la discoteca Wake Up dun Cugir. Scandalul a avut loc în aprilie 2011.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările