Un pensionar din Cugir a donat 10.000 de lei pentru spital: ”Statul ne-a ajutat şi e în datoria noastră să ajutăm”

Un pensionar din Cugir a donat 10.000 de lei pentru spital: ”Statul ne-a ajutat şi e în datoria noastră să ajutăm”

Banii au fost donaşi asociaţiei spitalului din Cugir

Un pensionar din Cugir a donat asociaţiei spitalului din localitate suma de 10.000 de lei, reprezentând economii pe care le-a realizat în ultimii ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suma a fost transferată luni, în contul deschis pentru achiziţionarea de materiale şi echipamente necesare în contextul epidemiei de coronavirus. Donatorul se numeşte Mircea Ionescu. 
   
“Statul ne-a ajutat până acum şi e în datoria noastră să ajutam la rândul nostru. Îmi doresc din suflet să ajutăm, cât mai mulţi dintre noi! Statul suntem noi”, spune pensionarul care a donat banii.
 
”Zilele trecute am fost sunat de un pensionar din Cugir care si-a manifestat dorinta de a dona suma 10.000 RON pentru echipamente destinate luptei împotriva coronavirusului, doar să îl ajutam cu actele bancare.
 
Astazi s-a efectuat transferul şi doresc să îi MULŢUMESC public în numele celor care vor beneficia. MULŢUMIRI tuturor celor care au sprijinit cu diverse sume activitatea personalului medical din Spital. RESPECT!” a transmis pe contul său de Facebook, primarul localităţii, Adrian Teban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: