Un alt efect al inaugurării autostrăzii A10: poliţiştii rutieri se aşteaptă la aglomerarea traficului în Aiud

Un alt efect al inaugurării autostrăzii A10: poliţiştii rutieri se aşteaptă la aglomerarea traficului în Aiud

Ieşirea de pe autostradă la Aiud

Deschiderea traficului pe autostradă, între Sebeş şi Aiud nu aduce doar lucruri pozitive pentru şoferi. Poliţiştii rutieri din IPJ Alba se aşteaptă la o aglomerare accentuată a traficului rutier prin Aiud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Motivul pentru care se aşteaptă aglomerarea circulaţiei în Aiud este faptul că intrarea şi ieşirea de pe autostradă se face după oraş, pe sensul de mers spre Turda, respectiv la intrare pe sensul de mers către Alba Iulia. Cu alte cuvinte toate autovehiculele care vor merge spre judeţul Cluj sau vor veni din această direcţie vor tranzita, în continuare, acest oraş.
 
”Ne aşteptăm să scadă accidentele de circulaţie pe tronsonul de la Aiud încolo, pentru că va exista o fluidizare mult mai mare a traficului. Trebuie, însă, să avem în vedere faptul că toate aceste maşini, tot ce vine dinspre Turda coboară de pe autostradă înainte de Aiud şi nu după. Din punctul nostru de vedere, municipiul Aiud va fi foarte aglomerat”, a spus comisarul şef Ioan Sorin Cioancă, şeful IPJ Alba.
 
Acesta a completat că s-au luat măsuri pentru ca traficul să se desfăşoare, în continuare, în condiţii optime în zona Aiudului. ”Ne aşteptăm să facem faţă. Am discutat şi cu colegii de la Biroul Autostrăzi, îi vom ajuta cu tot ceea ce au nevoie. În continuare ruta Aiud - Alba Iulia va fi la fel de aglomerată, dar în Aiud o să crească problemele privind traficul”, a completat comisarul şef Cioancă. DN1, în Alba, este tranzitat zilnic de peste 40.000 de autovehicule. Cifrele cresc vara, în perioada concediilor sau când sunt evenimente majore la Cluj-Napoca, Cum ar fi festivalul de muzică Untold, programat în perioada 2 - 5 august 2018.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările