Secretarul general adjunct PDL Ion Dumitrel: „Nu mergeţi la referendum. Staţi acasă, la umbră sau la plajă“

Secretarul general adjunct PDL Ion Dumitrel: „Nu mergeţi la referendum. Staţi acasă, la umbră sau la plajă“

Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba

Secretarul general adjunct al PDL, Ioan Dumitrel, prim-vicepreşedinte al PDL Alba, îndeamnă oamenii să nu meargă la vot, la referendum, pentru a nu gira ilegalităţile comise de Guvern şi de preşedintele interimar Crin Antonescu. În opinia acestuia, oamenii ar trebui să stea acasă, la umbră, sau să meargă la plajă în ziua referendumului.

Ion Dumitrel, care este preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, a declarat că el personal nu va merge la vot în 29 iulie 2012. “În ceea ce mă privește, vă spun că nu mă duc la vot. Nu mă duc, pentru că nu vreau ca votul meu să contribuie la îndreptarea României către Rusia. Mie nu îmi place nici Putin, nici Voronin și nici Ponta și Antonescu, care nu respectă regulile. Avem de a a alege din două situaţii: de a trăi occidental sau ca ruşii”, a declarat Ion Dumitrel.

Liderul PDL Alba i-a îndemnat pe oameni să îşi găsească altceva de făcut în ziua referendumului pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu. „Celor care cred în mine le spun să stăm acasă la urne, ca să putem repara urgent ce au stricat Ponta şi Antonescu. E mai bine să stăm acasă la umbră sau să mergem cu copii la plajă. Nu îl cred pe Băsescu cel mai bun din lume, dar cu siguranţă este peste Ponta şi Antonescu. Este singurul conducător de la vârful României care poate da justiţiei libertate să îşi facă treaba. Numai astfel putem să ajutăm România, putem să reparăm urgent ce au stricat Ponta, Antonescu și câțiva de lângă ei, în aceste 2 săptămâni”, a declarat secretarul executiv al PDL Alba.

Părerea secretarului executiv este susţinută şi de deputatul Clement Negruţ. „Dacă mergem la vot girăm ilegalităţile Guvernului USL. Nu ştim cum va fi interpretat referendumul a doua zi. Dacă referendmul urmează calea legală a Curţii Constituţională nu au cum să strângă numărul necesar de cetăţeni pentru a fi validat“, a afirmat parlamentarul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările