Patronul unei agenţii imobiliare din Alba Iulia, reţinut pentru o delapidare de peste 80.000 de lei

Patronul unei agenţii imobiliare din Alba Iulia, reţinut pentru o delapidare de peste 80.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Reprezentantul unei societăţi comerciale, specializată în tranzacţii imobiliare, a fost reţinut de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba, după ce ar fi delapidat peste 80.000 de lei. Urmează să fie cercetat sub control judiciar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia, bănuit de delapidare. 
 
Din cercetări a rezultat că, în perioada 2013 – 2017, bărbatul, având calitatea de asociat al unei societăţi comerciale ce are ca şi obiect de activitate intermedierile imobiliare, ar fi încasat diverse sume de bani de la clienţii societăţii, iar ulterior, şi-ar fi însuşit, pe nedrept, din casieria societăţii, suma de 86.000 de lei,. 
 
 În cursul zilei de azi, 20 iunie, bărbatul a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care au dispus cercetarea sa sub control judiciar. 
 
citeste totul despre: