Răzbunarea ratată a unui bărbat părăsit de soţie: a tăiat anvelopele unei maşini crezând că este a amantului

Răzbunarea ratată a unui bărbat părăsit de soţie: a tăiat anvelopele unei maşini crezând că este a amantului

Bărbatul a tăiat toate anvelopele maşinii. Foto Adevărul

Un bărbat din Alba Iulia a fostplasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile după ce a încercat să se răzbune pe soţia de care este despărţit. Acesta a tăiat anvelopele unui autoturism aflat în apropierea locuinţei femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără din Cluj s-a trezit cu cauciucurile tâiate în dimineaţa de 1 decembrie, la Alba Iulia. Maşina acesteia era parcată pe o stradă din municipiu, iar la un moment dat un bărbat i-a tăiat anvelopele.
 
Potrivit IPJ Alba, la data de 6 decembrie, un bărbat în vârstă 39 de ani din Alba Iulia fost reţinut pentru 24 de ore, fiindcă ar fi distrus, în data de 1 decembrie 2021, în jurul orei 05:30, anvelopele unui autoturism parcat pe o stradă din Alba Iulia. Acesta ar fi tăiat toate anvelopele unui autoturism care aparţine unei tinere de 26 de ani, din judeţul Cluj.
 
Bărbatul este despărţit de soţie de mai mult timp, dar ar fi dorit să se împace. Femeia nu a fost de acord şi a obţinut în noiembrie 2021 şi un ordin de protecţie pe o perioadă de şase luni faţă de acesta pentru că a agresat-o. A fost obligat să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de femeie şi de locuinţa acesteia şi i s-a interzis orice contact cu aceasta, inclusiv telefonic.
 
În dimineaţa zilei de 1 decembrie, bărbatul a bănuit că soţia sa se află împreună cu amantul în locuinţă şi a decis să se răzbune prin distrugerea anvelopelor maşinii care se afla în apropierea casei.
 
Maşina respectivă aparţine, însă, cu totul unei alte persoane, respectiv unei tinere din Cluj-Napoca, care a depus plângere la Poliţie. Bărbatul a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore. Ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările