Primăria Alba Iulia a semnat contractul de 500.000 de euro pentru deratizarea şi dezinsecţia spaţiilor publice în următorii 4 ani

Primăria Alba Iulia a semnat contractul de 500.000 de euro pentru deratizarea şi dezinsecţia spaţiilor publice în următorii 4 ani

Primăria Alba Iulia a încheiat, după ai bine de şase luni de la finalizarea procedurii de achiziţie publică, contractul pentru activitatea de dezinsecţie şi deratizare a spaţiilor publice din municipiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de către viceprimarul Gabrile Pleşa. Câştigătoare a licitaţiei a fost desemnată societatea DD Chim SRL Deva, care a avut o ofertă de 2.486.893 lei (aproape 500.000 de euro). Pe locul doi s-a clasat firma Coral Impex SRL Ploieşti cu valoarea ofertei de 2.575.222 lei, în timp ce locul trei a revenit operatorului Compania Romprest Service SA Bucureşti cu o ofertă de 4.075.937 lei, toate sumele fiind fără TVA.
 
Valoarea estimată a contractului a fost de 4.276.833 lei, fără TVA, respectiv 1.069.208 lei pentru cea mai mare valoare a unui contract subsecvent corespunzător unei perioade de un an. Întârzierea semnării contractului s-a datorat unui proces în justiţie, deschis de reprezentanţii firmei Corl Impex SRL, care au contestat raportul procedurii prin care a fost desemnat câştigătorul licitaţiei. Decizia definitivă privind respingerea acţiunii a fost pronunţată la Curtea de Apel Alba Iulia în 16 ianuarie 2019. 
 
Operatorul desemnat câştigător, DD Chim SRL Deva, va trebui să realizeze, în următorii 4 ani, dezinsecţia şi deratizarea spaţiilor verzi aparţinătoare domeniului public pe care se vor aplica tratamente chimice specifice. De asemenea, serivciul de dezinsecţie se va realiza şi în clădiri ale unităţilor de învăţământ şi unor instituţii publice. Dezinfecţia se va realiza doar în clădiri ale unităţilor de învăţământ şi instituţiilor publice.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările