Prezentare de modă cu costume realizate din materiale reciclate

Aproape 1.000 de elevi din Alba Iulia participă astăzi la finala concursului ”E COol!”, organizat de Agenţia Locală a Energiei Alba (ALEA). Evenimentul are loc la Alba Mall începând cu ora 17.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concursul constă în realizarea de către elevii fiecarei clase a unei ținute vestimentare din materiale reciclabile, ce va fi prezentată în cadrului unui spectacol de modă. Majoritatea materialelelor reciclabile folosite de elevi este reprezentată de deşeuri recuperate din natură cum ar fi peturi, doze de bere, hârtii şi cartoane.

Pe lângă parada modei, artiștii din fiecare şcoală au pregătit momente reprezentative, care au avut succes la balurile bobocilor, cu care vor încerca să îi impresioneze pe colegii lor de la alte şcoli.


Va fi declarată câștigătoare clasa care va întruni cel mai mare număr de puncte în funcție de originalitatea de care dau dovadă elevii, complexitatea vestimentației, adecvarea mesajului transmis la tema propusă și dovada lucrului în echipă.


Marele premiu al concursului constă într-o excursie de două zile pentru clasa câștigătoare în Munții Șureanu, oferită de Consiliul Județean Alba. Programul evenimentului cuprinde şi concert al trupei DJ Sava și Raluka.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările