Pericol de explozie la Alba Iulia. Incendiu la o fabrică care încarcă butelii cu gaz. Pompierii au evitat tragedia FOTO

Pericol de explozie la Alba Iulia. Incendiu la o fabrică care încarcă butelii cu gaz. Pompierii au evitat tragedia FOTO

Două butelii au luat foc pe banda transportoare. Foto: ISU Alba

Două persoane au suferit arsuri de gradul 1 si 2 la nivelul feţei si membrelor, în urma unui incendiu a izbucnit marţi, în jurul orei 16.20, la o firma din Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 17.05 Cele doua victime au fost transportate la UPU Alba, un bărbat de aproximativ 60 de ani cu arsuri de gradul 2 la nivelul feţei şi membrelor inferioare si un barbat de 57 ani cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei.
 
”Din cercetarile efectuate la faţa locului, a fost vorba despre o acumulare de gaze în interior care a provocat o explozie urmată de incendiu”, a transmis ISU Alba.
 
UPDATE ora 17.00 Incendiul s-a produs la un operator economic din imediata vecinătate a Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia, acesta fiind observat înaintea apelului 112, de către pompierii din tura de serviciu.
 
Datorită observării rapide şi a distanţei scurte, focul a fost lichidat în limitele găsite. Operatorul economic are ca obiect de activitate încărcarea buteliilor cu butangas. Incendiul a izbucnit la banda transpoartoare a liniei de încarcare, gazul din interiorul unei butelii inflamându-se.
 
 
Ştirea iniţială: Incendiul se putea trasforma imediat într-o tragedie, din cauza faptului că firma respectivă se ocupă cu încărcarea buteliilor cu gaz.
 
 
Mai exact, o butelie a căzut de pe banda transportatoare şi s-a aprins, iar două persoane au intervenit, au declarat preprezentanţii ISU Alba.
 
 
”În urma incendiului au rezultat doua victime cu arsuri de gradul 1 şi 2 la nivelul feţei şi membrelor. Victimele primesc asistenţă medicală, urmând a fi transportate la spital”, a transmis ISU Alba.
 
 
Pompierii au intervenit imediat şi au stins focul care se putea extinde cu viteză la buteliile aflate lângă bandă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările