Minunea de pe autostrada A10. Cum arată o toaletă curată şi plină de flori. Are şi caiet de impresii VIDEO

Minunea de pe autostrada A10. Cum arată o toaletă curată şi plină de flori. Are şi caiet de impresii VIDEO

Florile sunt o prezenţă obişnuită în parcările de pe autostrada A10

Şoferii care opresc în parcările de pe autostrada Sebeş-Turda rămân impresionaţi de condiţiile şi curăţenia pe care le întâlnesc în toalete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doamna Rodica se îngrijeşte de parcările şi toaletele de pe tronsonul Aiud-Turda al autostrăzii A10 Sebeş-Turda. 
 
Un exemplu este parcarea din zona localităţii Dumbrava, pe lotul patru al autostrăzii. Interiorul este impecabil, aranjamentul floral şi curăţenia „japoneză” dând o notă occidentală acestei toalete îngrijite zilnic de femeia pentru care locul de muncă a devenit pasiune.
 
Toaleta are şi un caiet de impresii unde sunt scrise doar lucruri de laudă la adresa celei care este responsabilă pentru această oază de civilizaţie:
 
„Felicitări! Nici în Japonia nu am găsit atât de frumos întreţinut. Cea mai frumoasă şi îngrijită toaletă din ţară.”
 
„Am oprit în parcarea nr.4, în Dumbrava şi am rămas plăcut surprinsă, adică foarte impresionată de curăţenia şi aranjamentul din baie. Felicitări doamnei care se ocupă de curăţenie”.

 
„Venim de la Făgăraş şi mergem la Cluj, iar pe drum l-am rugat pe soţul meu să oprească la toaleta cea mai frumoasă şi curată, nu din România ci din lume. Felicitări din toată inima, voi ne arătaţi că se poate şi în România”.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările