Medic legist ridicat şi dus la Poliţie după ce ar fi condus băut şi a provocat două accidente rutiere VIDEO

Medic legist ridicat şi dus la Poliţie după ce ar fi condus băut şi a provocat două accidente rutiere VIDEO

Medicul a fost dus la Poliţie pentru audieri

Un medic legist din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba a fost prins de către poliţişti după ce ar fi provocat două accidente rutiere şi a plecat de la faţa locului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul Daniel Dragotă a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă, din filmarea martorilor ar părea că se află sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Acesta a fost filmat de fiul unuia dintre proprietarii maşinilor lovite, cu care a intrat într-un conflict.
 
Medicul ar fi plecat de la locul primului accident, unde ar fi lovit o maşină, dar a fost găsit ulterior de fiul proprietarului. Între timp, ar mai fi lovit o maşină.
 
Ulterior, la faţa locului a sosit şi Poliţia Rutieră, iar medicul a fost condus la secţie unde a refuzat recoltarea de probe biologice.
 
Medicul nu este la prima abatere. În data de 17 iunie 2021 a fost depistat în trafic după ce a depăşit viteza legală. Atunci a refuzat să se supună testului pentru alcool şi prelevării de probe biologice şi a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti. Parchetul a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate sub control judiciar.

 
Daniel Dragotă este recidivist. În octombrie 2018 a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de 2 ani tot pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările