Intervenţie dificilă pe Râpa Roşie. O femeie din Brăila, salvată de medici şi pompieri FOTO

Intervenţie dificilă pe Râpa Roşie. O femeie din Brăila, salvată de medici şi pompieri FOTO

Femeia a fost coborâtă de pompieri. Foto ISU Alba

SMURD Sebeş a fost solicitat să intervină sâmbătă, 21 august, pentru acordarea primului ajutor medical în zona Râpa Roşie de lângă Sebeş

Ştiri pe aceeaşi temă

Din informaţiile preliminare ar fi fost vorba despre o persoană de sex feminin, turistă, cu SGA (stare generală alterată) din judeţul Brăila.
 
La sosirea echipajului SMURD, în zona locului solicitării, au constatat faptul că victima se afla la circa 500 metri distanţă de drumul principal, într-o zonă greu accesibilă.
 
”După evaluarea primară a victimei, aceasta prezenta o stare generală alterată, fiind nevoie ca transportul acesteia să fie făcut cu o aleză.
 
Din cauza drumului greu accesibil şi foarte abrupt, a fost solicitat în sprijin şi 1 ASAS cu 4 subofiţeri, tot de la Garda de intervenţie Sebeş, pentru ca transportul victimei să se poată face în siguranţă.
 
 
După ce echipajele trimise la locul solicitării au reuşit să coboare victima, aceasta a fost predată echipajului SMURD, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Sebeş”, a transmis ISU Alba.
 
 
Victima se află în afara oricărui pericol.
   


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările