FOTO Cum arată un poştaş care duce pensia în plină epidemie de coronavirus

FOTO Cum arată un poştaş care duce pensia în plină epidemie de coronavirus

Poştaşul Monica Baci a îmbrăcat un costum de protecţie pentru a putea duce pensiile

Pentru a putea duce pensiile, fizic, la pensionari, poştaşii trebuie să recurgă la măsuri extreme în ceea ce priveşte protecţia lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Poşta Română a contribuit mereu la crearea unor legături permanente între oameni. Fie că vorbim de viaţa noastră personală, fie că vorbim de cea de afaceri, profesionalismul funcţionarilor poştali ne-a sprijinit în menţinerea şi permanentizarea legăturilor cu cei dragi sau cu partenerii noştri, implicaţi în diverse proiecte”, transmite Instituţia Prefectului Alba.
 
În plină epidemie de coronavirus, factorii poştali îşi desfăşoară activitatea asemenea altor angajaţi ai instituţiilor publice de care depinde funcţionarea, în continuare, a statului şi a societăţii.
 
În imaginea de mai jos este factorul poştal Monica Baci, care achită pensii la Căminul de persoane Vârstnice din Alba Iulia. ”Le mulţumesc tuturor angajaţilor Oficiului Judeţean de Poştă Alba, pentru felul în care îşi îndeplinesc îndatoririle, indiferent de condiţiile de vreme, de anotimp sau de distanţa pe care o au de parcurs. Cu atât mai mult în această situaţie de criză, pe care doar împreună, uniţi şi responsabili o putem depăşi”, a precizat prefectul Nicolae Albu. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: