Criminalul prostituatei Mira, ucisă într-un apartament din Alba Iulia, încă 30 de zile de arest preventiv

Criminalul prostituatei Mira, ucisă într-un apartament din Alba Iulia, încă 30 de zile de arest preventiv

Criminalul riscă până la 20 de ani de închisoare. Foto Facebook/Pandelea Mihai

Tribunalul Alba a decis miercuri să prelungească măsura arestului preventiv pe numele inculpatului Mihai Răzvan Pandelea cu încă 30 de zile. Bărbatul este acuzat că a ucis cu mai multe lovituri de cuţit o prostituată într-un apartament din Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Tribunalul Alba a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba de prelungire a arestării preventive cu privire la inculpatul P.M.R. pe o durată de 30 zile începând cu data de 08.03.2016 până la 06.04.2016 inclusiv. Tribunalul Alba a respins cererea inculpatului (prin avocat) de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar. Hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă, poate fi atacată cu contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Competenţa de soluţionare a contestaţiei revine Curţii de Apel Alba Iulia, se afirmă într-un comunicat de presă al instanţei de judecată.

Foarte probabil, inculpatul nu va formula contestaţie aşa cum s-a întâmplat şi la prima propunere a procurorilor privind arestarea preventivă. Tânărul de 26 de ani a ucis cu zece lovituri de cuţit în zona cervicală o femeie de 24 de ani din Mehedinţi, Alina Bianca Tănăsie, care închiriase un apartament în Alba Iulia în care se prostitua. Crima a avut loc în noaptea de 2/3 februarie 2016. Criminalul a fost identificat în câteva ore de poliţişti, în condiţiile în care o sunase pe victimă seara pentru a-şi anunţa prezenţa la ea în cursul nopţii, dar a fost reţinut doar după trei zile. În tot acest timp, bărbatul a fost filat pentru a se afla unde a ascuns cuţitele cu care a omorât-o pe tânără. 

După ce a ajuns în arest, Mihai Răzvan Pandelea a recunoscut crima şi i-a condus pe anchetatori la locurile din oraş unde a ascuns armele crimei şi bunurile furate din apartamentul acesteia: trei telefoane mobile, o tabletă şi portofelul femeii. În acdrul anchetei se realizează şi o expertiză psihiatrică. Procurorii au obţinut date cu privire la un anumit comportament deviant al inculpatului înainte de a comite crima.

Alina Bianca Tănăsie a fost găsită dimineaţa, fără suflare, în apartamentul apartamentul din Blocul M3, de pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, al cărui proprietar este un cetăţean de origine italiană. Potrivit vecinilor, tânăra nu ar fi locuit singură, ci mai avea o colegă de apartament. În noaptea crimei, marţi, o vecină ar fi auzit strigăte, însă a spus că s-a gândit că erau copii în bloc care făceau gălăgie. Alina Tănăsie era din judeţul Mehedinţi şi a venit la Alba Iulia de la Arad, unde a locuit o perioadă. În Alba Iulia era escortă şi damă de companie şi era cunoscută sub numele de ”Mira”, ea primind clienţii exact în apartamentul în care a fost omorâtă. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările