Caz şocant de viol. Minor ademenit cu 2 lei într-o magazie şi apoi agresat sexual. Autorul a fost arestat

Caz şocant de viol. Minor ademenit cu 2 lei într-o magazie şi apoi agresat sexual. Autorul a fost arestat

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cercetează un caz şocant de viol, în care victima este un băiat de 1o ani din comuna Vinţu de Jos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat a ademenit un băiat de 10 ani şi i-a promis că îi va da 2 lei dacă îl va urma în magazia unei case. Aici, bărbatul l-a ameninţat pe minor şi prin constrângere l-a violat.
 
Ovidiu M., bărbatul în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost arestat prevenitv, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, miercuri 22 septembrie. 
 
”În data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 15:30, inculpatul M., în timp ce se afla în curtea imobilului din Vinţu de Jos, i-a propus minorului P., în vârstă de 10 ani, să se deplaseze în şopru, inculpatul spunând că îi va da 2 lei.
 
Minorul s-a deplasat în şopru, unde inculpatul l-a constrâns, ameninţându-l să stea şi să nu spună nimănui, că altfel se va întâmpla ceva rău, după care inculpatul i-a dat jos pantalonii şi timp de aproximativ 1 minut i-a efectuat un raport sexual oral, profitând de imposibilitatea minorului de a se opune, datorată vârstei sale.
 
Inculpatul a încetat raportul sexual şi i-a tras pantalonii în sus minorului când a auzit că se apropie bunica acestuia din urmă”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Bărbatul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, însă magistraţii Judecătoriei Alba Iulia au respins cererea.
 
”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. (…)  dispune arestarea preventivă a inculpatului Mureşan Ovidiu,(…) pentru săvârşirea infracţiunii de viol (…)  pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 22.09.2021 şi până la data de 21.10.2021, inclusiv. (…) , dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 22.09.2021 şi până la data de 21.10.2021, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpat, prin apărător, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu”, se arată în minuta deciziei de la Judecătoria Alba Iulia. Bărbatul poate contesta măsura arestării la Tribunal.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările