A montat un dispozitiv de retenţie în fanta unui bancomat şi a luat 400 de lei. Urmarea: dosar penal pentru furt

A montat un dispozitiv de retenţie în fanta unui bancomat şi a luat 400 de lei. Urmarea: dosar penal pentru furt

Foto: Adevărul

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un tânăr din judeţul Hunedoara, ca bănuit de furt. Acesta ar fi montat un dispozitiv de retenţie a banilor, în fanta unui ATM şi ar fi reuşit să fure 400 de lei în dauna unei femei care a extras suma de bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 septembrie 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, ca şi persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de furt care a fost sesizată poliţiei la data de 18 august 2020. 
 
Se pare că, la data de 17 august 2020, tânărul ar fi instalat, în fanta unui ATM care funcţionează în zona unui centru comercial din Sebeş, un dispozitiv de retenţie a banilor şi ar fi reuşit, astfel, să sustragă suma de 400 de lei, pe care o femeie de 64 de ani, din Sebeş, a solicitat-o ATM-ului.
 
Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările