Topul destinaţiilor turistice ale anului 2017, potrivit National Geographic Traveler

Topul destinaţiilor turistice ale anului 2017, potrivit National Geographic Traveler

Pe insula Kauai (Hawaii) au fost filmate în jur de 60 de filme, printre care „Jurassic Park“ robertshawaii.com

Revista „National Geographic Traveler“ recomandă o listă de 21 de destinaţii atractive care merită vizitate în 2017, printre care se regăsesc insule, oraşe care găzduiesc evenimente importante în 2017, parcuri naţionale şi păduri tropicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit editorilor revistei „National Geographic Traveler“, una dintre cele mai spectaculoase destinaţii din categoria natură este este insula Kauai, considerată o zonă superbă din Hawaii, cu stânci înalte, cascade, păduri de mahon şi peisaje luxuriante, arată Vocea.biz. Aici au fost filmate nu mai puţin de 60 de producţii cinematografice, inclusiv „Jurassic Park“. De altfel, locul este considerat cel mai frumos din Hawaii datorită peisajului spectaculos creat de vegetaţia luxuriantă şi munţii înconjuraţi de ape cristaline. 
 
Finlanda este recomandată ca destinaţie pentru 2017, datorită „liniştii de aur“. Cele 40 de parcuri naţionale, 12 zone sălbatice şi şase zone de drumeţie sunt descrise drept „sanctuare ale celor care caută liniştea“. În anul 2017, Finlanda sărbătoreşte 100 de ani de independenţă, fapt ce va fi marcat prin patru evenimente naţionale „Zilele Naturii Finlandeze“, câte unul pentru fiecare sezon – iarnă, primavară, vară şi toamnă. 
 
Canada va celebra în 2017 cea de-a 150-a aniversare, iar editorii National Geographic Traveler au inclus Banff în lista celor 21 destinaţii recomandate pentru anul viitor. Trebuie menţionat că Lonely Planet a desemnat ţara drept destinaţia numărul 1 pentru anul 2017. Cei care vor ajunge aici vor fi cuceriţi de crestele montane impresionante, de văile şi lacurile cu nuanţe turcoaz. 
 
Observatorii dornici să surprindă o bucăţică din sălbăticia tigrilor bengalezi, trebuie să afle că inima Indiei este locul perfect. Aproape două treimi din tigri sălbatici din lume se află în această ţară, şi, datorită faunei sălbatice şi a conservării habitatului, parcurile naţionale de aici sunt adevărate paradisuri pentru sălbaticele feline. 
 
La optzeci de ani după ce Hemingway a numit-o „Capitala lumii“, iată că Madrid, capitala Spaniei, este readusă în atenţia turiştilor. O destinaţie care le oferă vizitatorilor peste 60 de muzee, parcuri şi grădini amenajate, un loc în care artiştii madrileni îşi pun amprenta pe străzile din cartiere. Madrid este un oraş ospitalier, plin de viaţă şi cu o istorie bogată, care oferă multe experiente culturale, şi de relaxare. 
 

Iata lista celor 21 de destinaţii ale anului 2017:

 
Anchorage din Statele Unite 
Baja California din Mexic
Banff din Canada
Cantonul Uri din Elveţia 
Cartagina din Columbia
Parcurile naţionale din centrul Indiei 
Chengdu, China
Leagănul Omenirii din Africa de Sud 
Pădurile tropicale din Ecuador
Finlanda
Georgia din Statele Unite
Insula Guadeloupe
Hamburg din Germania
Kauai din Hawaii, Statele Unite 
Madrid din Spania
Malta
Marrakech din Maroc
Moscova din Rusia
Papua Noua Guinee
Seul din Coreea de Sud
Via Dinarica (Balcani)
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: