Cele mai frumoase locuri din Franţa. Destinaţii turistice pe care nu trebuie să le rataţi

Cele mai frumoase locuri din Franţa. Destinaţii turistice pe care nu trebuie să le rataţi

Cele mai frumoase locuri din Franţa. Valea Loirei/Imagini Touropia.com

Cele mai frumoase locuri din Franţa includ, evident, Parisul, Valea Loirei, dar şi alte oraşe mai puţin vizitate, cum ar fi Bordeaux sau Arles.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fiecare an, peste 80 de milioane de turişti vizitează Franţa, care este de aproape două decenii cea mai populară destinaţie turistică din lume.

Touropia a realizat un top al celor mai frumoase locuri din Franţa, care merită vizitate de orice turist interesat de istorie, cultură şi de tot ce este frumos. Oraşe medievale, castele de basm, peisaje săteşti liniştite, oraşe aglomerate, bucătărie delicioasă, Franţa le are pe toate.

Cele mai frumoase locuri din Franţa. Paris

În fiecare an, capitala Franţei atrage aproximativ 45 de milioane de turişti. Un oraş foarte animat, Parisul este destinaţia ideală pentru orice turist. Are numeroase muzee, galerii de artă, treatre, magazine luxoase şi restaurante cu meniuri delicioase. De aceea, va rămâne în amintirea oricui ajunge aici, indiferent dacă turistul caută o vacanţă romantică, shopping pentru haine la modă, un refugiu în gastronomia de elită sau este interesat de istorie şi cultură.

Cele mai frumoase locuri din Franţa. Mont Saint-Michel

Insula Mont Saint-Michel se află în largul coastei de nord-vest a Franţei, în Normandia. Datorită aspectului ei inedit şi a Abaţiei construite aici, înconjurată de numeroase clădiri medievale, insula este una dintre cele mai interesante destinaţii turistice din Franţa.

Cele mai frumoase locuri din Franţa. Bordeaux

Oraşul Bordeaux, situat pe râul Garonne, aproape de Oceanul Atlantic, oferă turiştilor o arhitectură deosebită, clădiri istorice, magazine şi o activitate culturală de înaltă clasă. Desigur, o vizită aici nu ar fi completă fără o degustare de vin. În apropiere există numeroase sate pitoreşti, castele şi vii, prin urmare dacă ajungeţi în acest oraş merită să faceţi o plimbare şi în afara lui, în zona rurală.

Cele mai frumoase locuri din Franţa. Valea Loirei

Situată în centrul Franţei, această regiune care se întinde de-a lungul râului Loire, este printre cele mai apreciate de turişti. Peisajul natural este extraordinar, presărat cu numeroase castele vechi şi sate medievale. Unele dintre aceste castele pot fi vizitate în cadrul unor circuite organizate.

Cele mai frumoase locuri din Franţa. Arles

Este o oraş pitoresc şi liniştit, situat în Provence. Are multe clădiri vechi, iar principala atracţie turistică este amfiteatrul roman, folosit şi astăzi. În această arenă sunt organizate acum lupte cu tauri, diferite evenimente şi festivaluri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările